Интерактивна анкета SurveyOnTablet

За easyHotel Sofia >> настаняване >> условия в easyHotel Sofia >> условия в стаите >> екология и пестене на енергия >> Интерактивна анкета SurveyOnTablet


surveyontablet.com

От началото на месец октомври 2014 г. easyHotel Sofia се присъедини към семейството на SurveyOnTablet, за да даде възможност на Вас, гостът, да изразите Вашето мнение и впечатления от престоя си още преди да сте напуснали хотела. Вместо да попълвате онлайн анкети чак след като сте се прибрали вкъщи, можете с няколко натискания върху сензорен екран да споделите все още пресните си впечатления с нас. Така при евентуално възникнали проблеми, те ще могат да бъдат разрешени от персонала на хотела на мига.

Пожелахме от SurveyOnTablet да поставят таблет с интерактивна анкета, която можете необезпокоявано и анонимно да попълните по всяко време. Пълната информация от обратната връзка с гостите се събира и анализира, така че в бъдеще да избегнем проблемни ситуации и да подобрим значително качеството на обслужване. Вярваме, че прилагането на услуга като SurveyOnTablet в хотели и ресторанти, дава актуална представа за преживяването на клиентите и създава възможност за формиране на лично отношение към нуждите и изискванията на всеки един от посетителите.

Иновативната услуга без аналог за получаване на мигновена и интерактивна обратна връзка от клиента SurveyOnTablet е пусната на пазара от началото на месец септември 2014 г. Технологията беше усвоена от редица хотели от цялата страна още преди продуктът да стартира официално. Тя представлява истински клиентски оракул в новите технологии.

 

КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА

Коментарите са затворени.