настаняване

За easyHotel Sofia >> настаняване>> условия в easyHotel Sofia >> условия в стаите >> екология и пестене на енергия >> Интерактивна анкета SurveyOnTablet


Reception - easyHotel Sofia

Рецепция – easyHotel Sofia

 

Рецепцията работи 24/7

Час за настаняване: след 14:00 часа.

Час за напускане: до 11:00 часа.

Пристигане в easyHotel Sofia

При по-ранно пристигане е предоставена възможност за оставяне на багажа на съхранение до момента за настаняване – такса 2 EUR/24 ч.

Не е проблем, ако пристигнете през нощта. Стаята Ви се пази до 11.00 часа на другата сутрин.

За сигурността на нашите гости и Вас като такъв, входната врата стои заключена (предимно през нощта). При първоначално пристигане, ако е заключено, моля, позвънете на звънеца и служителят на рецепция ще Ви отвори чрез Интерком.

При настаняване, ще Ви бъде дадена електронна карта, с която ще можете сами да отключвате както вратата на Вашата стая, така и входната врата през цялото време на престоя Ви. В 11 часа сутринта в деня на Вашето напускане картата автоматично ще се дезактивира.

Ако желаете да напуснете по-късно от обявения час или да удължите престоя си, моля уведомете Рецепция. Служителят ще Ви информира за условията и допълнителното заплащане.

easyHotel Sofia е много подходящ за краткосрочни и средносрочни нощувки – при бизнес и туристически пътувания, командировки, семинари, курсове, обучения, за кандидат-студенти, при пътуване до София за клинични изследвания, изпити и други цели.

 

КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА

Коментарите са затворени.