Услуги

Услуги >> по желание срещу заплащане >> безплатни


Няма да заплащате услуги, които няма да ползвате!
Това е направено с цел да не се повишават излишно цените за гостите, които не искат да се възползват от тези удобства, услуги или опции.

Във веригата easyHotel.com е дадена възможност за личен избор.

За разлика от други хотели, мотели и хостели, в които в цената за нощувката влизат всички допълнителни услуги и екстри (които доста често не се използват от клиентите, но трябва да се заплатят), то в easyHotel Sofia (този стандарт важи за  цялата верига easyHotel.com) те не са задължителни, а са въпрос на личен избор!

easyHotel Sofia foot and drinks, guest computer

easyHotel Sofia – вендинг автомати, компютър за гости

Навсякъде по света се спазва основния принцип на марката – удобно настаняване за възможно най-ниска цена. По тази причина, площта на всички стаи е сведена до минимум. Въпреки това, стаите предлагат удобства и уют, характерни за първокласни хотели. Всички стаи са обзаведени с компактни мебели и оборудване. Основен механизъм за снижаване на цената е пестене от разходи за обществени пространства и от допълнителни екстри. По тази причина във всички easyHotels няма заведения за хранене.

Храни и напитки

С цел запазване на ниската цена на нощувката не се предвижда ресторант или друго заведение в сградата. В близост можете да откриете множество ресторанти, кафенета и барове.

На разположение са вендинг автомати за топли/студени напитки (кафе, чай, други топли, както и студени безалкохолни напитки) и леки пакетирани закуски.

Сигурност

Заради сигурността на нашите гости, в сградата е изрично забранено използването на електрически и газови устройства, включително тостери, електрически кани, малки готварски и отоплителни печки и други подобни. Благодарим Ви за разбирането!

Електричество

Волтажът на контактите е 220 V.

Пожароизвестителна инсталация

 

КЪМ НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА

 

Коментарите са затворени.